0 216 687 03 37
Sosyal Medya Hesaplarımız

Liman Çözümleri

4 kez görüntülendi

            MCDATA  Liman Çözümleri 

Ekonomik anlamda ilerlemenin, refah seviyesini artırmanın, dış ticaret pazarında adından söz ettirmenin araçlarından biri de deniz taşımacılığıdır. Turizmin yanı sıra ticaret için de asırlardan beri kullanılan deniz taşımacılığında başrolü ise limanlar üstlenir. Gelişmiş, iyi bir altyapıya sahip, bütün ihtiyaçlara eksiksiz şekilde cevap veren kaliteli hizmetin sunulduğu firmalara sahip limanlar ülkelerin gelişmişlik seviyeleri hakkında yabancılara önemli bilgiler de sunmaktadır. Teknoloji çağının yaşandığı günümüzde ülkelerin dışa açılan kapısı, ticaret üssü, deyim yerindeyse vitrini pozisyonundaki limanlar, donanımlarıyla ekonomik alanda yeni kapılar aralayabilir.

Deniz ticaretinin en yoğun olduğu Akdeniz’in önemli bir ülkesi Türkiye de üç bir yanı denizlerle çevrili coğrafi yapısı itibarıyla deniz taşımacılığının kendini gösterdiği önemli ülkeler arasında yer alıyor. Köklü tarihi geçmişiyle Avrupa seviyesinde limanları barındıran ülkemiz, bu sayede her yıl milyonlarca hem yerli hem de yabancı gemiye ev sahipliği yapıyor.

                Gelişmiş, üst düzey hizmet “prestij” sağlar

İthalat ve ihracatı kapsayan dış ticaretin hatırı sayılır bir oranda deniz taşımacılığından yapıldığı ülkemizde, uluslar arası dış ticaret hacminin her geçen gün artmasıyla doğru orantılı olarak elleçlenen yük miktarının da artması limanlardaki altyapının önemini ortaya koyuyor.

Gelişmiş bir liman hizmeti sunmanın ülke prestiji açısından da katkıları göz önüne alındığında, liman çözümlerinde 15 yıllık önemli bir tecrübeye sahip MCDATA Teknoloji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketimizin akla gelen ilk firma oluyor. Uzman bir kadroyla sistem entegrasyonunun yanı sıra tedarik ve taahhüt hizmeti sunan şirketimiz,  ileri teknolojinin gerektiği her alanda olduğu gibi limanlarda da uçdan uca üst düzey bir hizmet sunuyor.

                Özgün ve kaliteli hizmet, en uygun bütçe

Firmamız, liman çözümleri arayan müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru ve en uygun çözüm önerilerini sunma, hizmetlerimizi en hızlı ve etkin şekilde ulaştırarak müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutma misyonuyla tecrübeli bir kadroyla hizmet sunuyor.  Böylece MCDATA Teknoloji Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketimiz, yenilikçi, özgün ve kaliteli hizmetlere en uygun bütçeyle ve zamanında ulaşmak isteyenlerin de ilk adresi oluyor.